Розподіл золотоносних ділянок
|
|
Vovchik | Дата: П`ятниця, 13.08.2010, 09:30 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Галина Перша - червоний, Галина друга - блакитний, Зоряна - зелений, Тарас - фіялковий, Володя - жовтогарячий. Так нам буде легше і бачитимемо, що зосталось. Із решти віршів прошу в першу чергу позначити ті, які вам були розподілені раніше + ті, що хочете перекласти. Позначайте своїм ольором і курсивом - щоб усі знали, що ви працюєте. Усі ви тут модератори і можете редагувати дане повідомлення. Якщо переклади дублюються - додавайте поруч повторно назву вірша своїм кольором. Я вірю, що це спростить нам роботу і допоможе уникнути незручних ситуацій. І ще одне - щоб легше контроювати, булро б добре додавати відповідь до теми - мовляв, забив пару кілочків Acrobats Afraid of the Dark Alice Bagpipe Who Didn't Say No Band-Aids Bang-Klang Benjamin Bunnn Bloath Boa Constrictor Captain Hook Chester Colors Crocodiles Toothache Dancing Pants Dirtiest Man in the World Double-Tail Dog Drats Dreadful Early Bird Edge of the World Eighteen Flavors Enter This Deserted House Fish? Flag For Sale Forgotten Language Fourth Fred? Garden Googles Are Coming Hat Hector the Collector Helping Homemade Boat Hug o' War Hungry Mungry I Must Remember I Won't Hatch! Ickle Me, Pickle Me, Tickle Me Too If I Had a Brontosaurus If the World Was Crazy I'm Making a List I'm Making a List Invitation Jimmy Jet and His TV Set Sick Instructions Invention Invisible Boy It's Dark in Here Joey Listen to the Mustn'ts Me-Stew Land of Happy Lazy Jane Lester Longest Nose Long-Haired Boy Loser Love Jumping Rope Just Me, just Me Ma and God Magic Magical Eraser Me and My Giant Melinda Mae Melinda Mae Merry Minnow Minnie My Beard My Hobby My Rules No Difference Oh Have You Heard One Inch Tall Ourchestra Pancake Paul Bunyan Peanut-Butter Sandwich Pirate Captain Jim Planet of Mars Poor Angus Rain Razor-Tailed Wren Recipe for a Hippopotamus Sandwich,Recipe for a Hippopotamus Sandwich Rudy Felsh Ridiculous Rose Sarah Cynthia Sylvia Stout Would Not Take the Garbage Out Skinny Smart Spaghetti Standing Stone Telling Search Santa and the Reindeer Sky Seasoning Sleeping Sardines - Безсонова Silver Fish Snowman Battle Farmer and the Queen, Flying Festoon Generals Little Blue Engine One Who Stayed Poem on the Neck of a Running Giraffe Point of View, Point of View Thumbs Tight Hat Toucan,Toucan Traffic Light Tree House Two Boxes Unicorn True Story, True Story Upstairs Us Shadow Wash Warning What a Day What's in the Sack Where the Sidewalk Ends Who Wild Boar With His Mouth Full of Food Won't You? Worst Yipiyuk The Truth about Turtles, Mr. Grumpledump's Song, Mr. Grumpledump's Song Oops!, Naked Hippо Who's Taller, Monsters Weightliftress, Don't Tell Me Ten-o-cycle, The Unfunny Jester, Open--Close, Gorillа
|
|
| |
Galyna | Дата: П`ятниця, 13.08.2010, 22:13 | Повідомлення # 2 |
Полковник
Група: Модераторы
| Я додала зо два десятки пропущених заголовків. Може, щось продублювалося ненароком, то правте
|
|
| |
Vovchik | Дата: П`ятниця, 13.08.2010, 23:31 | Повідомлення # 3 |
Полковник
| Пам*ятаєте, кіт-Матроскін у Простоквашино, коли Галченя навчив казати "кто там?" кричав "ЗАРАБОТАЛО!" Галю, щира вам дяка за додані пропущені вірші. Сподіваюсь, разом ми виправимо все і розберемося, що й до чого. Тарасе! Галю Перша! Зоряно! АГОВ, ви де?
|
|
| |
Vovchik | Дата: Субота, 14.08.2010, 13:54 | Повідомлення # 4 |
Полковник
| Забив кілочок на Mr. Grumpledump's Song. Колись починав з нею працювати, ще на зорі всесвіту...
|
|
| |
Taras | Дата: Понеділок, 16.08.2010, 19:31 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Melinda Mae в переліку аж 4 рази. Перше - після Long-Haired Boy і далі - після Me and My Giant. Мо', вистачить двох?
|
|
| |
Galyna | Дата: Понеділок, 16.08.2010, 19:35 | Повідомлення # 6 |
Полковник
| Я забрала зайвих Мелінд
|
|
| |
Taras | Дата: Понеділок, 16.08.2010, 19:39 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| О, а я щойно намагався зробити те саме і довго думав, чому в режимі редактування подвоєння не бачу
|
|
| |
Taras | Дата: Понеділок, 16.08.2010, 20:10 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Перевірив свій список, додав дубль-варіант I'm Making a List і забрав курсив з Edge of World. Все решта наче в порядку.
|
|
| |
Vovchik | Дата: Понеділок, 16.08.2010, 21:52 | Повідомлення # 9 |
Полковник
| Цікаво, а де це Зоряна і перша Галина?
|
|
| |
Taras | Дата: Вівторок, 17.08.2010, 19:05 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Зненацька переклав Weightliftress з додаткового списку. Як кому перейшов дорогу - звиняйте, воно якось так само...
|
|
| |
Galyna | Дата: Вівторок, 17.08.2010, 20:55 | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Я за додатковий список ще не бралася. А хіба треба? Переклала Dancing Pants і позначила у списку
|
|
| |
Vovchik | Дата: Вівторок, 17.08.2010, 22:38 | Повідомлення # 12 |
Полковник
| Додатковий список треба. Наснаги!
|
|
| |
Taras | Дата: Середа, 18.08.2010, 15:08 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Переклав ще дві мініатюрки - Прапор і Хто вищий. У список вніс відповідні корективи.
|
|
| |
Galyna | Дата: Середа, 18.08.2010, 22:27 | Повідомлення # 14 |
Полковник
| Я завершила перекладати Найбруднішого у світі. Хочу взятися за Hungry Mungry.
|
|
| |
Vovchik | Дата: Четвер, 19.08.2010, 07:24 | Повідомлення # 15 |
Полковник
| Наснаги! Скоро прийде час, коли наспіють терміни й навіть найледачіші з нас муситимуть братися до роботи (себто я)
|
|
| |